Targoncavezetői tanfolyam Hatvanban

Napjainkban szinte elengedhetetlen, hogy a nagyobb iparvállalatoknál a szállítmányozás ne a modern technikával történjen. A logisztika az egyik legnépszerűbb gazdasági és kereskedelmi ággá kezd növekedni.  Az „IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény Intézmény, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely a Hatvanban szervezett targoncavezetői tanfolyamot elsősorban azoknak kínálja, akik a szállítmányozásban dolgoznak, gépkocsi-, illetve teher-autóvezetők. Azoknak az érdeklődőknek, akik a jövőben olyan területen elhelyezkedni, amely közvetlen kapcsolódik a logisztikához. A Hatvanban szervezett képzésünk hallgatói a településen található számtalan cég és ipar vállalat egyikében töltheti szakmai gyakorlatát.

A képzésben résztvevő sikeres vizsga után önállóan el tudja látni a feladatkörébe tartozó tevékenységeket többek között: ismeri a teher biztonságos felemelésének és lehelyezésének feltételeit, targoncát kezel, ellenőrzi a szállítási útvonalat és a teher elhelyezési helyét. A targoncához rendszeresített kiegészítő eszközöket (adaptereket) kiválaszt, felszerel, alkalmaz. Az előírásoknak megfelelően vezeti az emelőgép-naplót. Felméri és felettesének jelenti a veszélyforrásokat és az egészségre ártalmas tényezőket. Használja az előírt egyéni és kollektív védőeszközöket stb.

A Hatvanban kínált Targoncavezető képzésen való részvétel feltétele:nyolcadik évfolyam elvégzését tanúsító bizonyítvány, illetve egészségügyi alkalmasságot igazoló dokumentum.

A képzés moduljai (Összesen: 50 óra) a következő tantárgyakat oktatják:

  • 3140-10 Általános műszaki és munkavédelmi feladatok modul
  • 3145-10 Targoncavezetők speciális feladatai modul

A képzés heti két alkalommal zajlik a megadott óraelosztás szerint.

A Hatvanban szervezett Targoncavezető kihelyezett  tanfolyamunkra jelentkezők a képzéssel kapcsolatban további információkat a www.tanfolyamhatvan.hu web-oldalunkon, illetve az „IOSZIA” Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely központi telefonszámán kérhetnek: +36(37) 301-649 (fax), 312-724, 312-719 telefonon, illetve a kepzes@ioszia.hu e-mail címünkön.

 

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb Hatvanban, Kereskedelmi, logisztikai tanfolyamok Hatvanban
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.